Darivanje čaja – zašto je čaj najbolji poklon

Darivanje je omiljena tradicija diljem svijeta no mnogima od nas predstavlja velik izazov jer je ponekad vrlo teško pronaći idealan dar.

Iako je gotovo nemoguće odabrati dar koji će baš svakoga učiniti sretnim, čvrsto vjerujemo da je čaj najbliža stvar baš tome – savršenom daru za svakoga. Basilur čajevi nude idealnu kombinaciju prekrasno dizajniranih kutija koje oduševljavaju i jedinstvenog dara prirode – čaja vrhunske kvalitete.

4 razloga zašto je čaj najbolji poklon

1. Ukusan je i nudi mogućnost igranja s odabirom idealne vrste čaja

Vrhunski cejlonski čaj svjetski je poznat po izvrsnom okusu, a poznavateljima čaja drag je poput najfinijih vina. U ponudi je niz različitih okusa koje možete odabrati baš za tu posebnu osobu i posebnu priliku.
Spojite jedinstven karakter osobe koju darujete sa svojstvima čaja koji ćete odabrati baš za nju – od delikatnog okusa bijelog čaja, do veselih cvjetnih aroma oolonga, osvježavajućeg zelenog čaja ili odvažnih zemljanih aroma crnih čajeva…

2. Idealan znak da vam je stalo

Kada poklanjate čaj, simbolično darujete zdravlje. Poznate su brojne zdravstvene dobrobiti uživanja u čaju. Primjerice, Kinezi piju čaj zbog zdravstvenih benefita sve od njegovog otkrića prije nekoliko tisuća godina. Čaj sve veću popularnost ima i na Zapadu, pogotovo među populacijom koja drži do zdravog načina života. Čaj sadrži obilje antioksidansa, vitamina, minerala i još mnogo drugih blagotvornih sastojaka.

3. Dar koji osim užitka pruža i opuštanje

Čaj nam pomaže da ostanemo fokusirani, koncentrirani i energizirani te da se lakše oslobodimo stresa. Sam čin ispijanja čaja pomaže nam da ostanemo prisutni “u trenutku” i opušteni. Primjerice, budizam, meditacija i čaj usko su povezani još od vremena drevne Kine i Japana. Budisti su pili i piju čaj koji im omogućava da ostanu usredotočeni na svoju praksu meditacije i vježbe svjesne prisutnosti.

4. Uživanjem u čaju istražujemo svijet

Čaj je jedan od najboljih načina za otkrivanje kultura svijeta. Na primjer, topla šalica čaja Basilur Masala Chai, inspirirana je indijskom praksom. Ona je aromatična mješavina bogatih, prirodnih začina kao što su kardamom, cimet, muškatni oraščić i đumbir u kombinaciji s čistim cejlonskim crnim čajem. Ova šalica čaja nosi jednostavan i važan artefakt indijske kolonijalne povijesti. Svaki čaj donosi priču vrijednu pričanja i istraživanja.

Ukratko, čaj je idealan poklon u svakoj prilici kao i izvrstan odabir za uživanje u društvu povodom raznih prigoda. Čvrsto vjerujemo da je čaj mnogo više od običnog napitka, zbog čega imamo velik broj različitih vrsta čaja osmišljenih baš za poklon. Uživajte u darivanju i zajedničkom druženju uz čaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).